• Fri frakt över 1999 SEK
  • Frågor? 📱010-330 02 59
Handla som

Sälj din mopedbil till oss - offert inom 24h!

Är tiden med mopedbil förbi, eller vill du helt enkelt sälja din mopedbil? Oavsett anledningen erbjuder vi en smidig lösning. Vi köper och hämtar mopedbilen hemma hos dig, var som helst i Sverige. Sälj din mopedbil till oss, så får du betalt direkt och slipper krångla med annons på Blocket!

Vi köper mopedbilar från alla märken, såsom Aixam, Ligier, Microcar, Chatenet, Casalini etc.

Vi är framför allt intresserade av att köpa mopedbilar som uppfyller följande kriterier:

Sälj din mopedbil

Villkor för försäljning av mopedbil

Tillverkad: 2015 eller senare

Miltal: Gått mindre än 5000 mil

Skick: Är i bra allmänt skick

Information vid offertförfrågan

  • Registreringsnummer
  • Mopedbilens skick, inklusive information om eventuella defekter eller skador.
  • Information om antal nycklar, servicebok/manual/servicehistorik, sommar/vinterdäck, och annat som kan vara bra att känna till om er mopedbil.

Efter att vi tagit emot din förfrågan så återkommer vi med offert inom 1 arbetsdag. Vi ser fram emot att göra en smidig affär vid köp av din mopedbil.

Snabbt

Sälj din mopedbil snabbt till oss på SCP Mopedbilsdelar AB. Du slipper att lägga tid på att skapa en annons och hitta rätt köpare.

Säkert

Vi är ett väletablerat företag inom mopedbilsbranschen med flera års erfarenhet. Dessutom sker betalning alltid direkt vid köp, så att du har pengarna på kontot innan vi hämtat din mopedbil.

Enkelt

Att sälja mopedbilen till oss ska vara enkelt. Efter godkänd offert så köper och hämtar vi fordonet hemma, på jobbet eller vilken annan plats som helst, vid en tid som passar er.


Redo att sälja mopedbilen?

Redo att sälja mopedbilen? Sälj din mopedbil till oss. Få en kostnadsfri offert på din mopedbil inom 24h alla vardagar. Vi hämtar och köper mopedbilar i hela Sverige. Sälj din mopedbil till oss i befintligt skick.